2016. március 7., hétfő

ZTE mint az FTC? Avagy Végh úr kubatovi útra lép?

Tisztelt Végh úr!
Az alábbi „iromány” teljes egészében önnek fog szólni,  remélem érezni fogja az íráson, hogy nem rosszindulatból hanem sokkal inkább jóindulatból született.
Hosszú idő után végre hazai pályán, csodálatos új gyepszőnyegen és impozáns körítéssel felvezetve játszhatott szeretett csapatunk. Ennek megfelelően hosszú ideje nem látott nézősereg gyűlt össze a ZTE arénában. Köszönet és elismerés ezért Végh úrnak és a ZTE FC teljes stábjának.
Sajnos történt pár dolog, ami miatt klaviatúrát kellett ragadnom.
Ma Magyarországon  Ultrának lenni, hát baromi nehéz, hogy finoman fogalmazzak.
Mi zalaegerszegi ultrák úgy gondoltuk/gondoljuk, hogy a klubunkkal olyan viszonyt ápolunk, hogy ezt a nehézséget legalább itthon, hazai pályán nem vagy csak éppen hogy kell éreznünk.
Aztán jött a tegnap este, előttünk, mögöttünk, mindenhol szeku……..aztán a fülünkbe jutott azért ez a nagy készülődés a részükről ,mert azonnal ki akarják emelni azt aki pirotechnikát használ………….
Kubatovi út első lépés: a szurkoló (Ultra) mind bűnöző….legalábbis ez a tegnapi hozzáállás ezt sugallta.
Kubatovi út második lépés: talán ha kommunikálnának velünk, akkor tudhatták volna, hogy nem készülünk semmi ilyesmire….ja nem bűnözőkkel nem kommunikálnak………..
Kubatovi út harmadik lépés: „povokáld addig az ultrát, míg el nem szakad nála a cérna aztán kirobban a balhé ezzel majd tudjuk igazolni, hogy mind bűnöző” tegnap szerintem csak hajszálon múlt és csak nekünk köszönhetően nem lett baj! Mert érthetetlen volt számomra/számunkra, hogy az a (már elnézést a megfogalmazásért) vén fasz az egész első félidőben provokálja a szurkolókat és senki  nem szól rá vagy küldi át máshova?!.......azért kíváncsi lennék az arcára ha összefutnánk, na de hagyjuk……..érthetetlen ez az „erődemonstráció” ami elég kubatovi. Azért is érthetetlen tisztelet Végh úr mert közülünk sokan családdal voltak jelen, valamint az iskolások is a mellettünk lévő szektorban foglaltak helyet. Ha tegnap az a vén …….eléri a célját akkor a következményekért csak mi feleltünk volna. Végh úr ön nyugodtan aludt volna, ha az esteleges dulakodásban megsérül egy gyermek??  Vagy bárki?? Vagy ha csak ebből a felesleges erőfitogtatásból „egy kis balhé” lesz, jól aludt volna Végh úr? Mire volt jó ez? Nem lett volna egyszerűbb kommunikálni velünk??? A ZTE FC stábjában több embernek is van közvetlen kapcsolata velünk.
Végh úr, én még jól emlékszem amikor kb egy évvel ezelőtt többen is beszéltünk önnel. Ön akkor azt mondta nekünk, hogy hangulatot akar, látványt tüzeket, tartja a hátát az mlsz-nél……….ezt persze nem kértük és nem is kérjük Öntől. Mi csak annyit kértünk, hallgassák meg néha a mi véleményünket és vegyék fontolóra a javaslatainkat. Mert mi csak szurkolni szeretnénk a CSAPATUNKNAK!
Tegnap „oda tettük magunkat” szurkolás terén! Reméljük Önnek is tetszett a hangulat, hogy 90 percig kulturáltan biztattuk a csapatot és megtapsoltuk őket a vereség ellenére is! Ön ezt kérte egy éve! Mi pedig tettük a dolgunk!
Kubatovi út negyedik lépés: talán eddig nem jutunk el, hogy kétes elemeket azzal foglakoztasson, hogy meglátogassák az ilyen és ehhez hasonló írások szerzőit…….vagy csak az ultrákat „hogy jobb lesz csendben maradni”bízom benne, hogy ez csak „rémálom” marad itt Zalaegerszegen.

Végh úr javaslom, hogy mielőbb üljön le velünk ultrákkal egy asztalhoz, és tisztázzuk le mik az Ön és a klub elvárásai, kérései felénk. Mert szerintem/szerintünk így lenne helyes.
Tisztelettel:
Egy Ultra aki apuka is és családdal jár a meccsekre


1 megjegyzés:

  1. Jó cikk. Érdekes, hogy így reagál a vezetés.. Olvastátok pl a ZTE Aréna Magazint amit osztogattak?

    Itt egy kép az előlapjáról:
    http://czkrys.atw.hu/eloreegi.jpg

    Ki érte ezt? O.o

    VálaszTörlés