2013. november 1., péntek

FELHÍVÁS

Csütörtök este úgy gondoltuk, hogy kedveskedünk az elnökünknek 1-2 kiírással...
Vágjunk rögtön a közepébe... Nagy Ferenc, aki a ZTE elnöke, azt nyilatkozta, hogy: "Tudomásom szerint egy-másfél havi pénzzel tartozunk, hiszen a tartozás egy része már törlesztésre került" Tehát, képben sincs arról mi történik a klubnál! Ki kap vagy ki nem kap fizetést! Ez a nyilatkozat egy elnöktől nulla! Ki irányítja több hónapja a klubot, ha máshol jár?! Évek óta nincs főszponzor, mikor a tárgyalások vakvágányra futottak, rögtön a szurkolókra fogták, mert a HIVATALOS oldalon szóba került a támogató neve!
Ezen nyilatkozat hatására, úgy gondoltuk kap 1-2 kiírást Ferencünk. DE! Amikor a székházhoz értünk láttuk, hogy bent még mindig ott vannak a játékosaink. Állítólag egy születésnapi összejövetel miatt tartózkodtak a klub öltözőjében előző nap. (Igen, én is a munkahelyemen ünnepelném a születésnapom!)
Kíváncsiságból benéztünk, hogy mi ez a mozgolódás. Megdöbbenve láttuk, hogy már 2. napja "születésnapot" ünnepel a csapat és más szakosztályból is jó páran. Matracokkal, étellel, itallal várják a fiúkkal az estét, mindezt szolidaritásból, baráti gesztusból. 

Mert a ZTE egy család, nem pénzmosoda!
Mindezek ellenére mindenki becsülettel készül a Szolnok elleni összecsapásra!

ZTE CSALÁD!!!

ITT AZ IDEJE, HOGY ISMÉT ÖSSZEFOGJUNK.ITT A IDEJE HOGY A ZTE SZÍV ÚJRA EGYSZERRE  DOBBANJON.ITT AZ IDEJE NEKÜNK IS CSATLAKOZNI A SZÜLINAPOZÁSHOZ, MELY LEHET HOGY SZERETETT KLUBUNK ÉS CSALÁDUNK "ÚJJÁ SZÜLETÉSÉNEK" A NAPJA. ITT AZ IDEJE HOGY MINDEN ZTE SZIMPATIZÁNS 2013.NOVEMBER 5.-ÉN 19.00-KOR SZOLIDARITÁST VÁLLALVA A JÁTÉKOSOKKAL, ÉS A SZAKMAI STÁBBAL, EGYÜTT LEGYEN SZERETETT CSAPATUNK SZÉKHÁZÁBAN, ÖLTÖZŐJÉBEN. TALÁLKOZÓ 18:30-KOR A SPORTCSARNOK ELŐTT. MOST NEM MÁSÉRT...MOST MAGUNKÉRT!


...EGYÜTT GYŐZNI FOGUNK,A ZTE MI VAGYUNK...


ULTRAS ZALAEGERSZEG 2008   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése