2013. október 16., szerda

.........

"Ultras Debrecen 1994 :

A minket szarházizóknak, a gondolatainkat törlő moderátoroknak, a nyilatkozatainkat szarrá vagdosó tv stáboknak, a kritikáinkért pénzbírságot kiszabó mlsz-nek, a kritikáinkat már a stadionok bejáratánál elvevő rendészeknek, minden bűnrészesnek!

Hogy van az, hogy most már Szalai beszélhet a problémákról, Deutsch Tamás beszélhet a problémákról, a válogatott meccs riportere semmitmondónak minősítheti Csank János véleményét és beszélhet a problémákról? Nem sorolom mennyien fakadtak ki a focink velejéig romlott szarságáról az utóbbi napokban.
Miért van az, hogy amikor ezeket a problémákat a szervezett szurkolói csoportok akarták szóvá tenni a lelátókon, a fórumokon, a sajtóban akkor minden érintett tiltotta, büntette, szankcionálta, ütötte, fenyegette őket ezért?
A szervezett szurkolói csoportokra miért nem vonatkozott a szólás szabadsága? Miért lehetett debreceni, diósgyőri, ferencvárosi, kispesti, újpesti ... szurkolókat kitiltással, rendőrségi eljárással, pénzbírsággal fenyegetni csak azért, mert hangot akart adni azon véleményének, hogy a magyar foci vezetői a fociból élnek és nem a fociért, hogy a szervezett csoportok üldözése helyett inkább az érdemi munkával kellene foglalkozniuk az érintetteknek és kézzelfogható eredményeket letenni az asztalra!
mlsz bérencek!
Évekig toltátok ránk a felelősséget, hogy miattunk nem járnak a családok a lelátókra úgy, hogy egy tetves közvélemény kutatást sem végeztetek, hogy mik is az igazi okok! Szartatok ti a szurkolók valós problémáira! A szurkolók kivételével minden szereplő jól érzi magát - kevés munkáért sok pénzt vesz fel - ebben a focinak nevezett mocsokban, csak a szurkoló érzi magát rettenetesen szarul.
TI, AKIK EL AKARTÁTOK HALLGATTATNI A SZERVEZETT SZURKOLÓI CSOPORTOKAT MIND BŰNRÉSZESEK VAGYTOK ABBAN, HOGY IDE JUTOTT A MAGYAR LABDARÚGÁS!
BŰNÖSÖK KÖZT CINKOS, AKI NÉMA! DE TI NEM CINKOSOK, HANEM BŰNSEGÉDEK VAGYTOK, MERT AKTÍVAN VETTETEK RÉSZT AZ ELHALLGATTATÁSUNKBAN!

Azokhoz a szurkolókhoz is szólok, akik minket normális hangnemben kritizáltak a fórumokon, de ezt nem anyagi vagy bármilyen más érdekből tették, csak egyszerűen nem értették, hogy miért sztrájkolunk, és miért nem biztatjuk a csapatunkat? Nekünk elegünk lett, mert sokkal több jogtalan pofont kaptunk a labdarúgásunkon élősködő piócáktól, mint azt ti gondolnátok. Arra kérlek titeket, hogy amennyiben nektek is elegetek van ebből a szarból, ami átjárta, behálózta és most már el is lepte a hazai labdarúgást, akkor töltsétek családotokkal, szeretteitekkel a hétvégét egy sétával, horgászattal, mozizással, bármivel! A stadionokat hagyjuk üresen, hogy végre azok az erők is megmozduljanak, akik elkezdhetik a rendrakást ebben a mocsokban!
Minden magyar szurkoló megérdemelné, hogy elkezdjünk kimászni ebből a mocsokból, de ahhoz az kell, hogy végre egyszer az életben megmutassák a szurkolók, hogy ehhez a fosra nem kíváncsiak!

Ultras Debrecen 1994"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése