2012. november 26., hétfő

Szezonzáró!

Baja otthon:
Hazai pályán 2000 néző előtt fogadtuk a fiatal játékosokkal felálló Baját, cél nem lehetett más, mint a nagyarányú győzelem. Kapu mögött már-már szokásosnak mondható 50-60 fő jött össze, első félidőben gyengébb, majd második félidőben már egy egészen jónak mondható szurkolás volt az ítéletidőben, ami a
gólokat is meghozta így sima 3:0 behúztuk.

Csákvár idegenben:
Őszi szezon egyik leggyatrább idegenbeli fellépésén vagyunk túl, teljes érdektelenségben fulladt ez a túra, UZ-ból 7fő, vendégben összesen 30-40 ember. A csapatnak a pályán nem jött össze semmi. 2:0 vereség.
 
 Kozármisleny otthon:
  A 2. helyezett látogatott hozzánk, a lelátón retro napot tartottunk, előkerültek a bomberek, bakancsok illetve a pénztárgépszalagok.Kiváló 90 percen vagyunk túl, végig folyamatos szurkolás volt. Pályán, ha nehezen is, de sikerült berántani ezt a meccset is. Meccs pozitívuma még, hogy szezonban először nem maradt üresen vendég. Jár a pont a mislenyi szurkolóknak!
 
Haladás 2. idegenben: Utolsó előtti fordulóban Szombathelyre látogattunk. Sokan nyugati rangadónak harangozták be a találkozót, de mégiscsak egy tartalékcsapattal játszottunk, ami azért meg is látszódott. Stadionban kb. 1000 néző, hazai tábor 60-70 fővel hajtotta sajátjait, vendégben mi 100-an jöttünk össze ebből szintén 60-70 fő vállalta a szurkolást. Mindkét oldal becsülettel nyomta, ha nem is volt meg az elmúlt évek rangadójának hangulata, nem sokkal maradt el attól.
 
Paks 2. otthon: Kiváló 1 órai időpontban találkoztak a felek, őszi szezon legérdektelenebb meccse 1200 néző, kapu mögött is 40-50 ember. Szurkolás minimális, a pályán a csapat csak szenvedett, de így is sikerült felülmúlni 2 góllal a paksi tarcsit.

Őszi szezon összefoglaló:
Csapat és tábor ellentétes utat járt be, hiszen még mi inkább a szezon elején teljesítettünk jobban, addig ők szezon közepén kezdtek el ébredezni és jöttek az eredmények. Hazai pályán végig kiegyensúlyozottan szerepeltünk, hiányérzetünk idegenbeli fellépéseinken lehet, még Győr és Ajka kiváló túrák voltak, BKV illetve a Csákvár nem igazán, budapesti túra is alakulhatott volna másképp, ha nem 10 embert érdekelt volna. Csákvár pedig nagyon jó példa arra, hogy ezek a falusi csapatok nem igazán mozgatják a népet, ellentábor nincs, komolyabb tét nincs, feljutásról már lemondhatunk, 2-5 helyig meg tök mindegy hol végzünk. Ez volt számunkra az ősz. 2013-es év nem tudjuk mit hoz, csak bizakodhatunk benne, hogy ennél sokkal jobb lesz. Tavaszi szezont február elején (csak ne, hogy az időjárás közbe szóljon) kezdjük egy régi riválissal, a Videotonnal a magyar kupa 16 között. Az NB2-es szezon március 3.án rajtol, győriek tartalék csapatát fogadjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése