2012. augusztus 9., csütörtök

Riskó Úr, PÉNTEK 3 ÓRA?!


Tegnapi nap folyamán elkészült az nb2 első 3 fordulójának időpont beosztása, az már alapjáraton is megérne egy újabb bejegyzést, hogy miért csak az első 3 fordulóé van meg, de most ne is ezzel foglalkozunk, hiszen a 2. fordulóban a Gyirmót csapatát fogadjuk, ami elvileg rangadó.(leírni is rossz) Ezt a „rangadót” az MLSZ-nek a Duna tv közbenjárásával sikerült péntek 3 órára tenni.  Nem is a pénteki nap a felháborító, hanem a délután három órás kezdés. Két okból is, ilyenkor az emberek többsége dolgozik, másik ok augusztusban még bőven tombol a nyár, nagyon könnyen lehet, hogy a mostanihoz hasonló, harminc fok feletti hőmérséklet, a játékosok teljesítményét is nagyban befolyásolja, így a mérkőzés színvonala, ami várhatóan egyébként se lesz túl magas, tovább romolhat.  Ami viszont a legfontosabb, erősen befolyásolja a nézőszámot, hiszen aki dolgozik nem fog kiérni, aki viszont a nyári szabadságát tölti, meggondolja, hogy kimenjen-e a mérkőzésre.  Arról különösebben nem is kell vitatkozni, hogy ez a mérkőzés lenne az nb2-ben a legnézettebb, sőt nb1- es nézőszámokat is valószínű verne, de ez az időpont minden számítást áthúzhat.

Riskó Úr!

Engedje meg, hogy "zárójelben" azért megkérdezzem, Ön szerint az adott időpontban 
(gúny)határainkon innen és túl, hány embert tudnak leültetni a tv képernyője elé????
Vajon így milyen "kereskedelmi értékkel" bír a mérkőzés és a mérkőzés közben illetve szünetében közvetített reklám??? Vagy csak az volt a cél, hogy pár ezer ember "szórakozását" tönkretegyék???


Ezúton megkérjük az MLSZ-t a mielőbbi időpontváltozásra, szeretett klubunk vezetőségét pedig arra, hogy minden követ mozgassanak meg annak érdekében, hogy ZTE-Gyirmót mérkőzés normális szurkolóbarát időpontban kerüljön megrendezésre!

Ultras Zalaegerszeg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése