2011. augusztus 22., hétfő

Különválik a fradimob.hu és az fszsz.hu


A Ferencváros Szurkolók Szövetségének (FSzSz) hivatalos honlapja mostantól az fszsz.hu lesz, a fradimob.hu pedig független szurkolói hírportálként folytatja tevékenységét.
Hosszú munka és sok egyeztetés után az FSzSz vezetése úgy határozott, hogy a mai naptól fogva különválasztja a két honlapot. Ennek fő oka, hogy a rengeteg különböző hír között gyakran elvesznek azok a lényegi vagy hivatalos információk, melyek az FSzSz szerint igazán fontosak.

Ezentúl az fszsz.hu címen a szövetség közleményeit és azon híreit olvashatjátok, melyek az FSzSz hivatalos álláspontját képezik, a fradimob.hu pedig a továbbiakban elsősorban a szurkolók számára fontos, illetve érdekes hírek szolgáltatásával foglalkozik. A FradiMob gyakorlatilag minden információt igyekszik majd a jövőben is eljuttatni a szurkolóknak a szurkolókról, a mozgalomról és természetesen a Ferencvárosról. Az FSzSz weboldala ezzel szemben kevésbé a mennyiségre, mint inkább a lényegi információk átadására törekszik majd, így a szervezet álláspontját lehet majd megismerni különböző kérdésekben, közleményeinket és pl. az utazásokkal, meccsekkel kapcsolatos információkat lehet majd elérni.
A két weboldal különválasztása folyamán problémák merülhetnek fel, ezért kérjük megértéseteket, ha hibát találnátok. A mennyiben valamilyen észrevételetek lenne, azt jelezzétek felénk, hogy a lehető leggördülékenyebben folytathassuk tovább a munkát!Ferencváros Szurkolók Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése