2011. április 9., szombat

Nyert a Videoton, 2/3-dal

Videoton FC - ZTE FC 3:0 (0:0)
Székesfehérvár, 5100 néző (eredményjelző alapján)
Videoton: Bozovic - Lázár, Lipták, Vaskó, Andic - Gosztonyi (Nagy), Sándor, Elek, Szakály (Vasiljevic) - Alves, Lencse
ZTE FC: Vlaszák - Kovács, Miljatovic, Varga, Panikvar - Simonfalvi, Szalai (Horváth), Kamber, A. Delic (Rajcomar) - Turkovs, Simon(I. Delic)


A csoport szokásos utazólétszámának megfelelően, 20-25-en keltünk útra Székesfehérvárra.
Az úton semmi rendkívüli nem történt, fogytak az italok, mentek a poénok.
A meccsen végig szurkoltunk, nem törődve az eredménnyel sem. A fehérváriak jól szóltak, sokan is voltak, nagyjából 2/3 részig telt meg a szektoruk.
A csapat a 70. percig derekasan küzdött,- bár a mutatott játékkal ma sem lehettünk elégedettek - aztán az jött amire számítottunk, teljesen véletlenül olyan játékvezetői "hibák" következtek, melyet már nem bírt el a csapat. Végül 8 emberrel fejeztük be a meccset, de csak egyetlen játékosunk van, MATEJ MILJATOVIC. Ő volt az egyetlen aki odajött hozzánk megköszönni a biztatást, és csalódottan nézett hátra mikor látta, hogy a többi csapattársa vert seregként sétál a játékoskijáró felé.
Ezek az emberek nem méltóak arra, hogy ZTE mezt viseljenek. Ezentúl mi is így állunk hozzájuk.
Lényeg, hogy a vidi bírói segítséggel ugyan, de 2/3-dal jobb volt nálunk. Lassan készíthetik a tablót. (állítólag Viki és Csányi Sanyi is rajt lesz)

Hazafelé aztán eldöntöttük, hogy meglátogatjuk egy LÁBadozó társunkat, aki a kispest elleni meccsen sérült meg. Hajnali 2 magasságában, az egész utcát felverve adtuk a tudtára, hogy mindig számíthat ránk. JOBBULÁST VÁMA!
(pár kép erről)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése