2011. március 16., szerda

ZTE-MTK

ZTE-MTK
Nemzeti ünnepünkön a budapesti kék-fehéreket fogadtuk.

A kádár-csapaton való könnyed átlépést követően egy újabb gyöngyszemmel találkoztunk a Magyar Kupában. Ezúttal a libásokkal mérhette össze erejét a csapat.
A fővárosban elért 0-0-ás siralmas döntetlen után hazai pályán kellett kivívnunk a továbbjutást.
A márciusi napsütés, na meg persze a Klub által kiagyalt marketing fogás eredményeként jó 4500 néző tette tiszteletét. Ez okozott is némi zűrzavart, mivel kezdetben csak egy beléptető kapu volt nyitva, később tovább borzolta a kedélyeket az egyetlen árva büfé.
Bár a nyugati lelátó hivatalosan meg sem volt nyitva, végül kb. 60-70 fő kezdett szurkolásba.
Vendégek nagyjából 10-en lehettek, persze kihasználva azt, hogy magyar zászlóval ingyenes volt a belépés, mindannyian hoztak egyet a zsebükben, melyet a Himnusz után szépen vissza is raktak oda.
A csapat már az első percekben több gólos előnyre tehetett volna szert, azonban (ekkor még) nem tudtak élni a lehetőségekkel. Később magára talált az MTK, csak Gézán múlt, hogy nem kerültünk hátrányba.
Balázs Zsolti sérülését követően, Delic vezetésével ismét magunkhoz ragadtuk az irányítást, és immáron a vezetést is megszereztük, melyre még válaszolni tudtak a fővárosiak.
A második félidőben Turkovs is betalált, erre már nem volt válasza az MTK-nak, bár akadt még pár meleg pillanat a hajrában.
A légkörön sokat javított a váratlanul sok néző, így elmondhatjuk, hogy egy átlagos kupameccsnél jobb hangulat uralkodott.
Jöhet az elődöntő, ahol nagy meglepetésre már egy pesti csapat sem áll.
(Képek hamarosan)

Előre az Égi Színekért!
Keca-ZTE1920 Blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése