2014. december 28., vasárnap

"Lütyő Kupa"


A tegnapi nap folyamán sikeresen lebonyolításra került Lütyő barátunk és családja megsegítésére szervezett futballtornánk. Előzetes várakozásainkat felülmúlva a tornára 18 csapat adta le nevezését.
Rövid felvezető beszéd után a déli harangszóra útjára indult a labda, elkezdődtek a csoportmérkőzések. Jó iramú, gól gazdag meccseket láthatott az igen szép számú közönség.
A kora esti órákban ért véget a kupa, melynek győztese a Reunion csapata lett.
Második helyen lendvai barátaink csapat a Nafta Lendva végzett, míg a harmadik helyet a ZTE öregfiúk csapata szerezte meg.
Külön díjban részesültek: Kovács Patrik (UZ) gólkirály, Büki Péter (Reunion) legjobb mezőnyjátékos, Renátó Gábor (Lendva) legjobb kapus. Az okleveleket a ZTE FC legendája Czigány Csaba adta át.
Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani az összes résztvevő csapatnak és mindenkinek, aki kilátogatott a tornára és valamilyen módon támogatta rendezvényünket.
Köszönjük Végh Gábornak a ZTE FC tulajdonosának és a klubnak a nagylelkű felajánlásukat.
Köszönjük Zalaegerszeg Város Önkormányzatának és Balaicz Zoltán polgármester úrnak a szervezésben nyújtott segítségüket és támogatásukat.
Köszönjük a(z) B-Közép Ferencváros, Szélsőséges Alternatíva Pécs, Nafta Lendva, Sopron, Sárvári Fradisták, barátaink köszönjük, hogy időt és fáradságot nem kímélve eljöttetek. Köszönjük nagylelkű támogatásotokat. Külön ki szeretném emelni a Ferencvárosiakat és a Pécsieket, azért mert szinte a felhívás pillanatában jelezték megjelenésüket és támogatásukat felénk!
Köszönjük a (z) ZTE Jugend, ZTE U14, ZTE öregfiúk, Csány Iskola, BeMány FC, Gellén Ádiék csapata, Reunion, Nagykenyér Brigád, Salla Guardians, Kefír FC, Berzsenyi út, Armada, csapatoknak a részvételt és a támogatást.
A torna ideje alatt közel fél millió forintot sikerült összegyűjteni!
Barátaink nehezen találok szavakat, de az biztos, hogy ismét bebizonyosodott, hogy ha kell, klubszínektől függetlenül össze tudunk fogni, hogy segítsük egymást vagy épp egy bajba jutott társunkat!

Ez a nap ismét bebizonyította, hogy A FUTBALSZURKOLÓ NEM BŰNÖZŐ!!!!!

Még egyszer hála és köszönet mindenkinek!

Ultras Zalaegerszeg


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése