2014. október 15., szerda

NE dőlj be a szirének hangjának...
Számos internetes fórumozónak az a feladata, hogy ellentétet szítson ultra és nem ultra, kanyarban álló és oldallelátón ülő, szkennelt és szkenneletlen szurkoló között.

Vedd a fáradtságot, szánj öt percet arra, hogy átgondolod, miért tart ott a magyar labdarúgás, imádott csapatod, ahol jelenleg látod.

Rádöbbensz, hogy a többségnek már elege lett a hazai labdarúgásban uralkodó áldatlan állapotokból, ezért elhagyták a lelátókat és csak a híreket követve figyelik kedvenc csapataik eredményeit.
 Már csak néhány ezer fő maradt akik a lelátókon, vagy a stadionokon kívülre kényszerülve tenni próbálnak a focink sorsáért. Akik nem elégednek  meg a látottakkal, és nem is akarnak otthon ülve beletörődni a focink helyzetébe, ezért kritikát fogalmaznak meg a focinkban uralkodó tarthatatlan állapotokról. Azonban olykor „illetéktelenek kezébe kerülnek az adataik”, vagy egyszerűen csak példás büntetést szab ki a klubjukra az  MLSZ, hogy a többi szurkoló szemében bűnösként lehessen feltüntetni őket. 

Gondolj bele, milyen lesz a lelátó a szervezett szurkolói csoportok nélkül. A sima szurkolók elveszítik a hangulatot és azokat, akik - ha kellett helyettük is - megfogalmazták a kritikákat, hogy ezzel szeretett klubjukat  és a magyar labdarúgást szolgálják.
A szervezett csoportok elveszítenek mindent, amiket több évtizeden keresztül képviseltek.
De a legnagyobb veszteség, hogy valamennyi szurkoló elveszíti az esélyt, hogy a magyar labdarúgás elinduljon kifelé abból  a gödörből, amiből csak új szemlélettel,  s minden kudarcunkban részt vevő régi vezetők kisöprésével lehet kilábalni!

Fogjunk össze! Az október 23-át követő hétvégén bojkottáljuk a hazai labdarúgó mérkőzéseket, jelezve az illetékesek felé, hogy elég volt!
Csatlakozzon a bojkotthoz, melynek hétvégéjén valamennyi hazai szervezett szurkolói csoport képviselni fogja magát és városát egy tüntetésen, ami egy hosszú folyamat kezdete lehet.

Biztosan a vénaszkenner bevezetése a megoldás a magyar futball összes problémájára? Vagy a szurkolói kártya? Ne haragudjon, de ezek nevetséges dolgok. Magyar labdarúgás akkor lenne ismét, ha a sportágat irányító felső vezetés egyharmadától, azoktól, akik az elmúlt harminc évben ott lebzseltek a húsosfazék körül, villámgyorsan elköszönnének.” Udvarácz Milán

Egy út van: Összefogunk és együtt  sikert érünk el.  Ha nem:  külön-külön mindannyian sorban elbukunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése