2013. augusztus 26., hétfő

2.Forduló avagy az első hazai az nb2-ben

Bizakodva vártuk csapatunk első hazai mérkőzését remélve, hogy az idegenbeli harmatgyenge szereplést most jóváteszik.
Mivel mi sem kívánunk asszisztálni az mlsz ámokfutásához, ezért a csoportdrapik helyét az egységes szurkolói üzenet vette át:
„A listázás nem pálya!”- olvashatták a mérkőzésre kilátogatók. Ez bizony nagyon nem tetszhetett valakinek, mert azonnal megjelentek a biztonságiak és szerették volna eltávolítani a kiírást. Kisebb huzavona és némi párbeszéd után megértették, hogy az üzenet marad a helyén. Közben a pályán útjára indult a labda, de több szót nem is érdemel, ami ott zajlott. Kis idő elteltével egy újabb üzenet került elő melyen azt olvashatta a nagyérdemű, hogy : „Mindenki bukarestbe!” ahol mi is megjelenünk, ha nem is óriási, de elfogadható létszámban. A mérkőzés folyt, folydogált bár inkább csak pocsolyának tűnt. Az elmúlt hetek eseményei „megihlettek” minket ezért ismét előkerült egy kiírás mely így szólt: „ zuroff a tömeggyilkosok köztetek járnak! Nyugodj békében Csatáry László!”   (   khmmm zuroffkám tudod, van az a közmondás, hogy: „Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik” na, lefordítom neked: addig jár a zuroff  Magyarországra, amíg el nem törik…az orrát! Tudod zuroff azt sem ártana észrevenni, hogy amióta van hazátok(mennyi 50-60 éve, nem tudom, bár nem is érdekel) ti azóta, folyamatosan háborúztok ( mi ezer év alatt nem háborúztunk ennyit) és írtatok módszeresen egy népet!
Szóval mindenki söprögessen csak a saját háza táján!)
Eközben a labda tovább pattogott a pályán. Majd ismét megjelent egy üzenet:”Mondj nemet a szurkolói kártyára!”
Kis idő múlva az elhasznált kiírások lángra kaptak valószínűleg egy eltévedt cigaretta csikktől, melyet egy komótosan ballagó biztonsági őr oltott el egy diszperzites  vödör és némi víz segítségével. Majd egyszer csak sípszó és a csapat teljesítményéről alkotott véleményünk volt hallható: „Kurva gyenge!”
Mindeközben Zalaegerszegen épp egy izraeli-Magyar baráti találkozó zajlott……………azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy :” Akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségekre!”………………….

Ez történt itt szép Zalában az nb2 második fordulójában.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése