2013. március 4., hétfő

Vigyázz! Kész! Tűz!

Kampány a lelátó varázsáért: a Szurkolói Iroda tűzbe hozná a stadionokat a pirotechnika legalizálásával.Elérkezett az idő, hogy a szurkolói szervezetek minél szélesebb körben jelezzék, a labdarúgó-mérkőzések egyik leglátványosabb hangulatfokozó kelléke a pirotechnika alkalmazása.
Jelenleg szigorú törvényi szabályozás akadályozza meg a látványos görögtüzes, vagy színes füstökkel végrehajtott bemutatókat. Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor ígéretet tett a Szurkolói Irodának, hogy egyeztetéseket kezdeményez a belügyminiszterrel a lehetőségek bővítésével kapcsolatban.Ezt az alkalmat megragadva az iroda arra kéri a klubcsapatok tulajdonosait, vezetőit, hogy támogassák az ügyet, hátha közösen elérhetik a legális, látványos, és biztonságos pirotechnika alkalmazásának lehetőségét.

„Álljunk ki közösen – szurkolók, klubok, MLSZ – a biztonságos pirotechnika alkalmazása mellett, és érjük el együtt, hogy a szurkolók, felelősségteljesen használhassanak bizonyos termékeket a lelátókon! Egyben kérjük a média képviselőit is, hogy adjanak teret a kezdeményezésünknek, hiszen nem a szurkolói rendbontások eszköze a pirotechnika, hanem a labdarúgó-mérkőzések látogatottságának növelése, a gyönyörű látványok által” – áll a Szurkolói Iroda közleményében.

forrás: http://ultrasliberi.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése