2012. október 21., vasárnap

Szeptember-Október!

Veszprém idegenben:
Péntek 4 órás találkozó. Borítékolható volt, hogy nem ismételjük meg az ajkai inváziót. 4 autóval indultunk neki a túrának, kisebb késéssel érkeztünk meg. Így a vendégben kb. 60 zalai volt. Hazai oldalon volt egy 15-20 fős „tábor”. Sok mindent nem lehet elmondani róluk, ők voltak az első hangos tábor ellenünk. 
Csapatteljesítménye ismét kritikán aluli volt meg is lett az eredménye újabb vereség.
 
Kaposvár 2. otthon:
Két idegenbeli vereség után hazai pályán fogadtuk a Kaposvár csapatát. Nézőszámon meg is látszódott az, 1200 ember lézengett a stadionban, a kapu mögé is csak 40-50 jöttünk össze nézelődni. Csapat teljesítménye feljavult, súlytalan tartalékcsapatot 2:0-ra vertük.
 
BKV idegenben:
Vasárnap délutáni mérkőzés, nagy szervezés nem előzte meg a túrát. 2 autóval illetve a Pesten élő tagokkal kiegészülve 14 fő jött össze. Népligetből villamossal utaztunk át a Sport utcába. Mérkőzés előtt már várt minket a vasas legénysége 20 fővel, hogy elégtételt vegyenek a múlt sérelmein. Létszámfölény ellenére felálltunk nekik, 2-3 perces mozgás alakult ki, vasas fölénnyel. Meccsen szurkolás nem volt, csendesen szemléltük a pályán történteket. Csapatunk újabb győzelmet aratott, járt a taps nekik. Ekkor még senki se gondolta, hogy a brigád egy részére újabb megmérettetés vár. Villamosra várva egy újabb csoport érkezett megvendégelni minket, mi annyira nem örültünk nekik. Nem vállaltuk az újabb kontaktot, drapink bánta a dolgot.
 
Puskás FC otthon:
Két győztes meccs után fogadtuk a Viktor Fc fiókcsapatát, néző számon meg is látszódott közel 2500 ember volt kíváncsi a mérkőzésre, kapu mögött is 60-70 fő jött össze. Kicsit szurkolgatunk, kicsit beszélgettünk. Első fél órában a mi akaratunk érvényesült, a semmiből kaptunk egy gólt. Második félidő elején egyből kettőt. Ez után kihúztunk egy kiírást a Mészáros Úrnak címezve, ez fel lett gyújtva. Nagy Ferenc szidásába kezdtünk, majd átvonultunk a VIP-be egy kis beszélgetésre, itt közölték velünk, hogy Elnök Úr már a félidőben távozott. Kisebb hőbörgés után távoztunk a stadionból.
 
Sopron idegenben:
Barátainkhoz egy szép péntek délután kellett utazni, időpontnak köszönhetően 2 autóval indultunk el. Hazai szektorból néztük végig a mérkőzést, néha szurkoltunk néha nem. Csapat győzött, így kicsit nyugodtabb szívvel vághattunk bele a péntek estébe.
Következő 5 fordulóban már nagy izgalmak nem várhatóak, csapatnak mind az 5 hátralévő meccsét be kell húznia. Vezetőségi szinten pedig 

MEGTISZTULÁS KELL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése