2012. június 18., hétfő

X. ZTEBK Kupa


A hétvégén került megrendezésre tizedik szurkolói foci tornánk a ZTFBK szervezésében. 
Már délelőttől kezdve színvonalas és izgalmas mérkőzések zajlottak mind a két  pályán. A csoport meccsek végeztével az Új Generáció és a Pápai Fradisták csapatai mögött mindkét csoportból egerszegi alakulat lépett tovább a második helyen, mégpedig az Armada és az Ultras Zalaegerszeg együttesei.

Az elődöntőkben aztán mindkét pályán nagy csata alakult ki, melyekből a zalai csapatok jutottak a fináléba. 
A döntő előtt a sátorban a két csoport néhány tagja közt verbális hadakozás kezdődött, mások azonban már annak is örültek, hogy a jubiláló kupa idén biztosan itthon fog maradni. Eközben a bronz meccsen az Új Generáció megszerezte a harmadik helyet, de a nap meccse még hátra volt. 
A kezdésre aztán megtelt a pálya környéke, s nem is kellett sokat várni a vezető gólra, az UZ csapata vette magához a kezdeményezést. Gyorsan eszmélt és tempót is váltott ekkor az Armada és egy kapu előtti kavarodásból sikerült is egyenlítenie az idősebb egerszegi különítménynek. Érezni lehetett azonban, hogy ezt a tempót nem fogják sokáig bírni. 1-1-es félidei eredménnyel fordultak a csapatok, az Ultras pedig mezőnyfölényben játszott egészen a hármas sípszóig, újabb gól azonban nem született. Következhettek a büntetők. 
Az idegek harcából végül az Armada került ki győztesen, ebben nagy szerepet játszott portásuk, aki a torna legjobb kapusának járó díjat is bezsebelte.

Ezt követően a 2002-es bajnokcsapat tagjai ellen játszott gálameccset a döntőben pályára lépő együttesek "válogatottja", mely az elfogyasztott italok mennyiségéből adódóan is örömfocivá alakult át pár perc után. Végül az estét a szokásos mulatozás koronázta meg.

Képeket az alábbi linken találhattok: 

Részletes eredmények hamarosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése