2012. május 7., hétfő

ZTE-UTEA mérkőzés sok szót nem érdemel. Ez már tényleg csak szenvedés, vergődés stb. Kinek, melyik tetszik.(?)
Ezt csak tetézte, hogy az Újpest is k...a gyenge.

 Önmagukhoz képest kevesen is jöttek a lilák........ 


......és bemutattak egy baromi gyenge, ámbár ötletes "koreót", melynek tartalmát csak igazán közelről nézve tudhattuk  meg. Hát lássuk mit is üzentek nekünk a IV.-kerületiek.
A busz eleje teljesen egyértelmű, ezt a részét még "mi is megtámogattuk egy kiírással", mely a Tanár úr "buszvezetését" hivatott méltatni.
Az első ülésen Adolf Hitlerre emlékeztető figura fradi sállal a nyakában és a "tudjuk, tudjuk csak kicsit már unalmas"szöveg a sálon.
A.H. mögött egy fehér nyulat fedezhetünk fel, ez azt hiszem egyértelműen a hű kiskutyus buksijának megsimogatása. Azon hű kutyulié mely erősebben ugat mint harap.
Vagy ha harapni is próbál, valahogy mindig ott teremnek azok a fránya sintérek.
(De kutyát egyet sem visznek el.)
Aztán persze jönnek a parasztok. Tudjátok kedves újpestiek, itt erre Göcsejben a paraszt=ember=férfi az aki biztosítja azt, hogy ne dögölj éhen.(mert ha magadról kellene gondoskodnod így járnál, meg hát a betont hiába is akarnád felszántani...)
Aztán van itt még pár hiperpigmentált forma is, erről csak annyit nézzetek már szét magatok körül, hisz OTT(tudjátok) táncolgatnak, dalolásznak.....
Végezetül csak annyit, hogy igen mi most "elrobogunk"az nb2-be.
Reméljük a ti csapatotok hasonlóan jó lesz jövőre is mint idén és akkor majd a zalai parasztok átadhatják a helyüket azon a bizonyos buszon a sok lila majomnak......

VISZLÁT!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése