2012. március 13., kedd

DERBI !!!

Elérkeztünk a szezon egyik legjobban várt és legfontosabb meccséhez. A Haladás 2008-as NB1-be való visszajutása óta ez a találkozó ígérkezik a legszorosabbnak. Csapatunk az őszi nyitány óta gyengélkedik, és bár nyerni akarásban legtöbb játékosunkkal már nincs baj, még mindig vannak olyanok akik -teljesítményük, vagy hozzáállásuk alapján- nem érdemlik meg a kék-fehér mezt. Tizenkilenc meccs óta nyeretlenek vagyunk, és van olyan tagja a keretnek, aki ki meri azt jelenti a sorsdöntő meccsek előtt, hogy nincs kedve játszani, ő már valahol máshol szeretne focizni.
Ezzel a gondolkodással senkinek nincs helye a csapatban, főleg nem most szombaton. Jelenlegi helyzetünkben akkor is az utolsó leheletéig kellene hajtania mindenkinek pályán és lelátón egyaránt, ha nem az ősi riválissal játszanánk.

Ezúton is felhívjuk a csapat minden tagjának figyelmét arra, hogyha a Klubhoz és a Derbihez méltatlanul játszanak, annak súlyos következményei lesznek! Aki tehát nem képes 90 percig a győzelemre koncentrálni, minden mást félretéve, inkább ne is menjen az öltöző közelébe sem!
Egyúttal kérünk minden ZTE szimpatizánst, hogy a csapat eddigi teljesítményétől eltekintve érkezzen szombaton a stadionba, és hajszoljuk bele végre szeretett egyesületünket idei első győzelmünkbe. Mikor, ha nem most!
ELŐRE AZ ÉGI SZÍNEKÉRT!
HAJRÁ ZTE!
Ultras Zalaegerszeg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése