2012. február 9., csütörtök

Z T E-FRISSÍTVE

2002. május 22. Bajnok a Zalaegerszeg.
Alig 10 éve szeretett csapatunk még a honi futballvilág élén csücsült, ha valaki akkor azt mondja hogy egy szűk évtized múlva a zalai sportélet (és nem csak a labdarúgás) romokban hever, akkor egy egész megye nevetett volna rajta.


Mára azonban úgy tűnik mindez valósággá vált. Bár a klub vezetésétől még nem érkezett hivatalos tájékoztatás, mindenki érzi, hogy nagy baj van. Csődöt vallott az elmúlt évek játékospolitikája, és a valódi szponzor nélkül szereplő csapatunk ezt már nem tudta elviselni.
Már az idény kezdetekor sejteni lehetett hogy nem ez lesz a klub legkiemelkedőbb idénye, de azt senki sem gondolta volna, hogy a csapat nem tudja tisztességesen befejezni a bajnokságot.

(Február 11-én szombaton 13:00-kor hazai pályán edzőmeccset játszunk a szintén botladozó Nafta Lendva csapatával. Sajnos még az is előfordulhat, hogy most láthatjuk utoljára NB1-es csapatként a ZTE FC-t.
Arra kérünk ezért mindenkit akinek fontos a zalaegerszegi labdarúgás, a zalai sportélet, a kék-fehér címer, és a ZTE, hogy jöjjön ki a meccsre, mutassuk meg, hogy szükségünk van első osztályú labdarúgásra Zalaegerszegen.
Találkozó 12:45-kor a székház előtt, ahonnan együtt vonulunk át a műfüves edzőpályához.)


FRISSÍTVE(02.10.)
A szombatra tervezett Lendva elleni edzőmeccs elmarad, de edzés és NB3-as edzőmeccs is lesz holnap.
A korábbiakhoz képest tehát nem 12:45-kor, hanem 10:45-től gyülekező a székház előtt. Mindenkire szükség van!

Előre az égi színekért!
( http://www.nknafta.si/index.php?option=com_content&view=article&id=509%3Apo-dveh-odpovedanih-tekmah-ponovno-zte&catid=93%3Anovice&Itemid=56&lang=sl )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése