2011. június 17., péntek

A Pápa-FTC sikerével zárult a 9. nemzetközi szurkolói torna

Idén egy kicsit megváltozott  mezőnnyel "rajtolt" a 9. nemzetközi szurkolói focitorna. A hazai színek képviselői közül visszatért a Sopron, míg a újoncként köszönthettük a Felvidéki Harcosokat Dunaszerdahelyről, illetve Karpaty Krosno szurkolóit Lengyelországból.

Az időjárás ismét kegyeibe fogadott minket, bár aki nem hűsítette magát kellőképpen az könnyen leéghetett. A csoportmeccsek során szinte kísértetiesen hasonlóan alakultak mindkét csoportban, legalábbis az első három helyezett eredményeit tekintve.

Idén először fordult elő, hogy nem jutott hazai csapat a legjobb négy közé, ez a teljesítmény a Prijatelji-Varasd, a Glasgow Rangers, illetve a Pápa-FTC, az FFC csapatainak sikerült. Az elődöntőket a Pápa-FTC és a Prijatelji-Varasd csapatai vívták meg sikeresen. A döntőben aztán a pápai fradisták meggyőző fölénnyel 4:0-ra legyőzték a tavalyi ezüstérmes horvát szurkolói brigádot. A bronzérmet az FFC csapata szerezte meg a Glasgow Rangers-szel szemben.

A 9. nemzetközi szurkolói focitorna végeredménye: 1. Pápa-FTC 2. Prijatelji 3. FFC 4. Glasgow Rangers 5. Armada 6. Alibi 7. Felvidéki Harcosok 8. Ultras Lendva 9. Ultras Zalaegerszeg 10. Karpaty Krosno 11. Torcida 12. Sopron

Gólkirály: Valentino Magyar - Prijatelji Varasd
Legjobb kapus: Macek Filar- Karpaty Krosno
Legjobb játékos: Kiszlinger Balázs - Pápa-FTC

A torna az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló hangulatban zajlott, az étel - köszönhetően szakácsainknak - az idén is remekül sikerült. Az eredményhirdetést követően aztán további kapcsolatápoló, illetve az újakkal kapcsolatépítő tréning zajlott az éjszakába nyúlóan.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a résztvevőknek a sportszerű játékért. A mottónk pedig változatlan, jövőre találkozunk!

Képek a Tornáról :


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése